وداع با آقای شهید ایران

۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۸
کد مطلب: ۳۵۱۷۲۷

شهرداری بیرجند با هدف ایجاد مکانی امن و انجام یک معامله سالم بازار خودرو را با نظارت کار‌شناسان دادگستری راه‌اندازی می‌کند.

 بازار روز خودرو در بیرجند افتتاح می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم،مدیرعامل سازمان میوه و تره بار شهرداری بیرجند به عنوان متولی انجام این کار در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به گسترش شهر و انجام معاملات خودرو به صورت پراکنده و بدون حضور مراجع مختلف تخصصی خودرو در بیرجند این طرح ارائه شده است.

عباسی گفت: وظیفه ذاتی این سازمان ایجاد تسهیلات لازم در حوزه ساماندهی مشاغل شهری برای حمایت از عرضه کننده خدمات با کاهش واسطه و ایجاد رابطه سالم برای حفظ منافع مصرف کنندگان و عرضه کنندگان است.

وی افزود: با فراهم کردن زمینه مناسب برای ایجاد یک نمایشگاه بزرگ خودرو با بررسی تمامی جوانب و امکانات مورد نیاز و همچنین نیازمندی‌های ضروری برای انجام یک معامله سالم با استفاده از تجربیات کلان شهرهایی مانند تهران، شیراز، مشهد و اصفهان و بهره گیری از کار‌شناسان رسمی و خبره دادگستری در خصوص رنگ، بدنه، فنی، اصالت به صورت مجتمع در یک محل مشخص که دارای زیرساخت‌های مناسب در این زمینه باشد جهت رشد و توسعه شهر این اقدام انجام خواهد شد.

وی ایجاد فضای امن و قابل اطمینان برای فروشنده و خریدار با تنوع بالا و حق انتخاب برای خرید محصول مورد نظر، تحول و پویایی در بازار خودرو و موتور سیکلت در بیرجند، ارائه خودرو به قیمت واقعی قیمت گذاری شده توسط کار‌شناسان رسمی و خبره دادگستری، حذف دلالان خودرو و جلوگیری از هر گونه سوء استفاده احتمالی و ایجاد یک مجموعه نمایشگاهی تخصصی بزرگ خودرو را از مهم‌ترین مزایای این روز بازار برشمرد.

عباسی تصریح کرد: کوتاه و امن کردن مراحل خرید با مجتمع سازی کار‌شناسان، صرفه جویی در وقت و هزینه برای خرید و فروش خودرو، عرضه مستقیم خودرو از فروشنده به خریدار، جلوگیری از معاملات غیر واقعی که بر اساس قیمت گذاری غیر واقعی انجام می‌شود، ایجاد بستر مناسب برای خریدار و فروشنده شهر‌ها و روستا‌های همجوار و همچنین قیمت مناسب ارائه خدمات مختلف در بازار از دیگر مزایای اجرای این روزبازار به شمار می‌رود.

وی درباره زیر ساخت‌های لازم و همچنین بحث‌های کار‌شناسی که باید برای اجرایی شدن این این طرح انجام شود، گفت: در این خصوص از مدتی پیش کار‌شناسان سازمان به کلان شهر‌ها برای تبادل اطلاعات و کسب تجربه و برسی معایب و مزایای کار اعزام شده‌اند علاوه بر این جلسات مختلفی با کار‌شناسان خبره و رسمی دادگستری در خصوص نحوه قیمت گذاری و معاملات و هماهنگی‌های لازم با کار‌شناسان رنگ، فنی و اصالت خودرو برای همکاری برگزار شده است.

مدیرعامل سازمان میوه و تره بار بیرجند با اشاره به آماده کردن مکانی برای این روز بازار تصریح کرد: مکان روز بازار خودرو در محوطه سایبان گذاری ضلع شرق بازار روز بهشتی خواهد بود.

وی درباره نیروهایی که در این روز بازار به کارگیری خواهند شد، گفت: با توجه به نیازی که در بررسی‌ها مشخص شده است پرسنلی که در این روز بازار فعالیت خواهند داشت شامل مجموعه مدیریت، کادر پذیرش درب ورودی، کادر هدایت گر خودرو‌ها به مکان استقرار و راهنمای خریداران و فروشندگان، کار‌شناسان مجموعه، کار‌شناس رنگ، کار‌شناس قیمت گذاری، کار‌شناس فنی و نماینده نمایشگاه داران برای تنظیم مبایعه نامه خواهد بود.

عباسی افزود: پروسه خرید و فروش خودرو در این روز بازار شامل 5 مرحله خواهد بود به این ترتیب که ابتدا خودرو توسط مالک و یک نفر کار‌شناس قیمت گذاری و وارد بازار می‌شود سپس خودرو توسط عوامل اجرایی در محل استقرار می‌یابد تا مورد بازدید و انتخاب بازدید کنندگان واقع شود علاوه بر این قیمت واقعی خودرو بر اساس‌‌ همان نکاتی که گفته شد انجام و در صورت انجام معامله ثبت آن و تنظیم قولنامه انجام می‌شود.

وی برای آینده این بازار هم برنامه‌های خوبی دارد تا جایی که پیش‌بینی می‌کند در صورت تامین زیرساخت‌های لازم بتوان قیمت گذاری و فروش خودرو‌های سنگین، کار‌شناسی و قیمت گذاری خودرو‌های تصادفی، قیمت گذاری و بازار فروش خودرو‌ها و ماشین آلات کشاورزی و راه سازی، تعویض پلاک در محل بازار، انتقال سند خودرو در محل بازار و از همه مهم‌تر ایجاد دفا‌تر نمایندگی بیمه را نیز به این بازار راه اندازی کرد و حتی بتوان در این مکان کارواش و خدمات خودرو نیز تأسیس کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha